Saturday, 5 May 2012

Jubah Hoodie (Lelaki)



Terdapat dalam 9 jenis warna dan design pada jubah
Pilihan pada anda mengikut size


Size dan ukuran :-


1) size M - 18.5in (bahu), 45in (lilit dada), 50in (labuh)


2) size L - 19.5in (bahu), 46in (lilit dada),  51in (labuh)


3) size XL - 20in (bahu), 47in (lilit dada), 52in (labuh)





~ Jubah lelaki yang berdesign + berzip pada kolar baju ~



-JH1-



-JH2-



-JH3-



-JH4-




-JH5-




-JH6-




-JH7-




-JH8-




-JH9-


...:::* Best Price : RM125 *:::...
(Untuk pelbagai jenis design, pembelian >5pcs diskaun lumayan)

29 comments:

  1. --- UPDATED ---

    Hanya tinggal JH4 (M), atau dapatkan update kami yang terbaru pada 0gos 2012. Untuk item di sini kebanyakkan SOLD OUT. TQ ~

    ReplyDelete
  2. salam.. mcmna nak tempah ye? dan xde stok baru?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam Aku Insan Biasa..

      Boleh tentukan code mana dan size, tapi post yang ini semua SOLD OUT kecuali JH4 (M). Dan kami dah post untuk update terbaru..

      Boleh lihat link ini untuk update terbaru Jubah Hoodie : http://durrahtcollection.blogspot.com/2012/08/jubah-hoodie.html - Bagi code item pada kami untuk kami check st0k yer... TQ

      Delete
  3. Salam, will there be restock for the other jubahs? I dah try to enter the link provided but seem the page doesnt exist.
    Anyway, can check if there is stock for JH8 & JH5? TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam Pupu..

      Sorry dear.. JH5 & JH8 - SOLD OUT

      Delete
  4. May I know how much does one cost? And Im from singapore so how will i get my package and how will payment be done. Please get back ASAP. Thanks!

    ReplyDelete
  5. Please drop me an email at nazcerbas@gmail.com about the details thanks :) If can, I want JH7 size M please :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry dear.. All items s0ld 0ut, we 0nly have dark brown for XL size dear..

      Delete
  6. Ada lagi tak ni? Ade kaler lain selain ni x? Yang latest..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tinggal size XL warna dark brown, yang lain xda stok dah dear.. Boleh terus msg kami untuk confirm order. Best price for this last item..

      Delete
  7. Salam...yg pendek sikit tapi yg Ade hoodie Ade x...I'm interested with it

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam MuhdAzman..

      Boleh alter sendiri bawahnya untuk di pendekkan. Ini memang ready made ukuran mcm nie..

      Delete
  8. Asslm..saya bminat Jubah JH5 & JH8 stok ade lg.??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam dear..

      Maaf.. Stok untuk kod tu dah habis, yang tinggal JH21 size XL je..

      Delete
  9. Assalamualaikum . JH2 ade lgy x ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam.. Maaf yang ini sold out semua, size apa? Kalau XL tinggal sehelai brown colour

      Delete
  10. Slm. Ade x stok utk hoodie jubah ni? Ada watsapp ke?

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Wassalam Iza Din..

      Stok yang ada warna brown XL, wassap @ msg : 013-2156974

      Delete
    2. Hi. Masih ada stock jubah bagi lelaki?

      Delete
  12. Salam. Nak tanya jh5 ada stock lago?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam Syaeful..

      Maaf, kod tu dah habis. Yang still tinggal warna dark brown JH21 size XL. if confirm nak kami bagi last best price. SMS @ Wassap kami 013-2156974

      Delete
  13. Salam dear JH7 ada in stock x?

    ReplyDelete
  14. Assalam pn. JH5 ada lg x?

    ReplyDelete
  15. Wassalam Enaz, Anne & Capang..

    Semua kod habis stok, yang tinggal dark brown XL shj. Boleh terus contact kami yer utk tempahan.. TQ

    ReplyDelete
  16. bila lg akan ada stok ni?

    ReplyDelete