Thursday, 5 July 2012

Niqab Yemen (I)


Item : Niqab Yemen
(a.k.a - Niqab beropol  @ berombak pada layer belakang)



- Full view -
Item : Niqab Yemen (2layer)



- Zo0o0mmm in !!! -
Ukuran : 18in (front) x 39in (back)
Colour : black colour for all niqab Yemen



- Zo0o0mmmmmmmmmmmmmmmmm!!! -
(pandangan dekat layer belakang yang ber0mbak @ beralun @ ber0pol)



- Code : NY1 -
(terdapat hiasan diamond swarovski pada keliling layer belakang)


- Code : NY2 -
(terdapat hiasan diamond hitam pada keliling layer belakang)



- Code : NY3 -
(terdapat hiasan diamond 4 segi berwarna pada keliling layer belakang)



- Code : NY4 -
(Tepi layer belakang beralun halus : terdapat hiasan diamond hitam silver 
tertanam - design diamond berbentuk 0mbak) 


...:::*  Best Price : RM58 *::...
(Memang terdapat hiasan pada layer belakang niqab)

--------------------

+++++
...::* RM73 (front) & RM83 (back) *::...
Request : + diamond pada layer depan @ belakang
(boleh di tempah mengikut kehendak design anda untuk + diamond swarovski)


19 comments:

  1. salam..blh bg no tel x? sy berminat dgn niqab ni.. atau pun facebook..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam dear..

      Num. telefon ada di sebelah kanan : 013-2156974 (Sayyidaht Ezzah) boleh terus contact..

      Delete
  2. --- Informati0n ---

    Niqab : NY1, NY2, NY3 - SOLD OUT [st0k yang baru adalah dari design yang sama juga dan ianya plain, boleh request untuk diamond st0ne (best priice) ]

    Niqab : NY4 - still available

    ReplyDelete
  3. kalau ropol tu x nak
    .jahit wavy je.2 layer kat blakang...pastu kat belakang tu letak batu swarovski tu boleh tak?bp rm yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada.. Boleh SMS kami segera yang berombak tu..

      Delete
  4. ukhti, ana nk beli satu. nnti ana msj ukhti. ni no ana. 017-3678592. nama ana Balqis. :)

    ReplyDelete
  5. ---- SOLD OUT FOR THIS ITEM (NY1,2,3,4) ----

    ReplyDelete
  6. salam...nk tnye, niqob yemen a.k.a niqob beropol @ berombak pd layer blakang tu bpe hrga ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam Mieyzz...

      Kami akan update yang baru, boleh lihat laters punya yer..

      Delete
  7. As salam aleykoum wa rahmatouLlahi wa barakatou i m from france i want niqab butterfly or niqab yemen but in france. d ont have.this its possible i send you money and you send me a niqab ? Baraka Allahou fikoum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam dear..
      We only receive ringgit malaysia, can you contact 013-2156974 fo list order

      Delete
  8. assalamualaikum. puan . saya nak tanya niqab yang puan jual ada lagi tak? kalau ada saya nak order. kalau boleh tambah diamond hitam sekali.

    ReplyDelete
  9. Wassalam..
    Ya.. ada lg, contact 013-2156974

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolih saya thu..niqab ni guna kain jenis pe ek?

      Delete
    2. Niqab ni guna material dr arab yaman. Stok mmg dari sana..

      Delete
  10. Assalamualaikum, ade stok lgi x niqab dubai wt mse skang ni?

    ReplyDelete
  11. Salam. Nak wavy dan batu hitam dan material Yemen. Boleh?

    ReplyDelete