Saturday, 21 January 2012

Inner Neck (labuh)


Item : Inner Neck (labuh)
Warna : terdapat pelbagai warna (mengikut stok yang ada)



Material : Lycra Korean @ Lycra Soft Cotton
Saiz : terdapat 3 jenis size (S - L)
(ukuran dari bawah dagu)




-Boleh di tempah dengan tambahan dagu mahupun tidak-

...:::* Best Price : Inner Neck (berdagu) *:::...

S - 8in (RM17)
M - 10in (RM27)
L - 12in (RM37)



...:::* Best Price (plain - tanpa dagu) *:::...

S - 8in (RM12)
M - 10in (RM22)
L - 12in (RM32)



28 comments:

  1. Salam, ada inner neck berdagu yang soft cap x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam : Truly Muslimah Inspired

      Inner neck berdagu boleh samada nak request soft cap @ tidak, samada nak guna material lycra korean atau soft cotton (harga berbeza).. boleh terus SMS kakak yer (013-2156974)

      Delete
  2. +++ TAMBAHAN +++

    ---- LIST PRICE : lycra korean & soft cotton ----

    (Tanpa berdagu)
    S - 8in (RM12) & (RM17)
    M - 10in (RM22) & (RM27)
    L - 12in (RM32) & (RM37)

    (Berdagu)
    S - 8in (RM17) & (RM22)
    M - 10in (RM27) & (RM32)
    L - 12in (RM37) & (RM42)


    --- Request for any colours, insyaAllah ---

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    ade lg stok?
    saiz M besar mana ye?

    ReplyDelete
  4. Wa'salam dear..

    Semuanya cst0m made, kami buat ikut request dari cst0mer. Samada berdagu @ tidak dan menggunakan material soft cotton @ lycra korean.

    --- Tp, ada Ready st0k : ---

    -Inner neck size S & M (warna hitam berdagu) soft cotton


    Size M ukurannya 10in (dalam 4/5in lebihi leher). Boleh terus contact (013-2156974) untuk tempahan.. TQ

    ReplyDelete
  5. orite. thanks.
    saya nk saiz L,tanpa dagu, soft cotton dan warna hitam. bole?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 0k.. boleh bagi nama, alamat & phone num. untuk dihubungi. Boleh send terus ke num. nie : 013-2156974

      Delete
    2. saya dah sent msg pkul 12.34pm tadi ye.

      Delete
    3. 0k.. kakak ada terima. Maaf phone kakak tertinggal kat dalam kereta. Nanti kakak send total amount.. TQ

      Delete
  6. salam... saya berminat nak tempah inner neck berdagu warna hitam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam al-Qamar..

      Kami ada extra inner neck yang berdagu warna hitam. Sebenarnya tempahan kami di berhentikan seketika buat masa nie..

      Boleh terus hubungi kami (013-2156974) sertakan sekali detail 0rder (nama & alamat) - penghantaran last pada hari es0k (15hb / 8 / 2012)

      Delete
    2. kalau mcm tu, lepas raya boleh order tak? saya tak perlu inner ni urgent. seminggu lepas raya nnt saya contact semula ye. TQ...

      Delete
    3. 0k.. Boleh bila2 je, just contact me.. TQ

      Delete
  7. Ade lg tak stok inner neck labuh saiz L?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inner yang ini semua cust0m made, if ada tempahan kami baru buat ikut size dan material yang Syai Kamal mahukan..

      Boleh terus hubungi kami.. TQ

      Delete
  8. As Salam ....
    inner neck berdagu ad lagi x kak??

    bole pkai dlm jilbab x ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam Nur Izzah Mardhiah..

      InsyaAllah semua ada, sebab kami buat lepas request 0rder dari cst0mer dan lepas full payment baru proceed..

      Ya.. boleh pakai dalam jilbab.. :)

      Delete
  9. slm sis...
    nk tnya...
    size s tue sma size ngn tudung express s ek???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasa'lm Zahrah...

      Size S nie tak sama dengan tudung express, size S nie untuk inner lagi pendek.. hanya sampi tulang leher je untuk size S

      Delete
  10. yg ner yg sma ngn size s tudung express ek???
    mmg dk cri yg labuh...
    tp xnk la labuh sgt...
    da fb x???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang sama dengan size S tudung express - size L atau XL lebih kurang.. Better ambil XL sesuai macam tudung, tak terlalu labuh @ pendek..

      Delete
  11. leh email sy x???
    zarramurni88@gmail.com...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk tempahan : send nama,alamat & h/p

      Email apa ya? Boleh terus SMS kami (013-2156974) atau email : durraht_collection@ymail.com

      Delete
  12. Replies
    1. To Nana Naan

      InsyaAllah sentiasa ada, kami buat request dari cust0mer. Boleh terus SMS @ email kami... TQ

      Delete
  13. Assalamualaikum, saya dah email tentang inner neck ni harap dapat maklum balas terima kasih :)

    ReplyDelete